image_pdfimage_print

Een appartement huren in Eindhoven

Kievit Makelaardij is uw partner in het zoeken naar de juiste huurwoning in Eindhoven. Wilt u graag een mooi appartement huren in Eindhoven en regelmatig op de hoogte worden gebracht met huurwoningen in Eindhoven en omgeving? Schrijf u dan in als woningzoekende via ons inschrijfformulier. Inschrijven kan vanaf 18 jaar en met een Nederlandse nationaliteit of een andere geldig verblijfstitel.

Inschrijven is heel gemakkelijk: na uw inschrijving nemen wij contact met u op om uw woonwensen te bespreken. Dit doen wij omdat we uit ervaring weten dat deze persoonlijke benadering ervoor zorgt dat er een grotere kans is op een klik tussen de huurder en verhuurder. Als uw woonwensen bij ons bekend zijn, kunnen wij ook nog eens gerichter naar een appartement voor u op zoek gaan in Eindhoven en omgeving. Win-win dus!

Al onze diensten

Kievit Makelaardij is een actieve en toonaangevende verkoopmakelaar die gespecialiseerd is in de aan- en verkoop van woonruimte in Eindhoven en omgeving. Bij ons kunt u voor nog meer terecht naast een appartement huren in Eindhoven. Kievit Makelaardij richt zich op nog veel meer aspecten van onroerend goed, namelijk:

  • Tijdelijke verhuur;
  • Internationale sales en rental;
  • Taxaties;
  • Huur, verhuur en beheer;
  • Hypotheek;
  • En verkoop en aankoop.

U kunt ook bij Kievit Makelaardij terecht voor advies over de aankoop en verkoop van beleggingspanden. Wij zijn hierin zowel pand- als klantgericht. Heeft u interesse in één van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn ook in de weekenden bereikbaar, dus wacht niet langer!

Een appartement huren via Kievit Makelaardij

Kievit Makelaardij is een makelaardij in Waalre en richt zich op het verhuren en verkopen van woningen in en rondom Eindhoven. Met onze jarenlange ervaring sinds 1988 in de regio Eindhoven en omstreken staan wij voor u klaar voor uw aankoop, verkoop en taxaties. Een appartement huren in Eindhoven wordt bij ons makkelijker gemaakt door ons inschrijfsysteem. U heeft bij ons binnen no time een huurwoning gevonden. Dus wacht niet langer en schrijf u nu in!

Geïnteresseerd in ons?

Kunnen wij u van dienst zijn met onze huur appartementen of andere diensten? Dan kunt u met ons altijd contact opnemen via: 040-2230295 of info@kievitmakelaardij.nl. Heeft u vragen over onze werkwijze, ons aanbod of een totaal ander vlak? Stel ons gerust uw vraag. Wij helpen u graag verder in uw zoektocht naar een appartement in Eindhoven of omgeving. Met onze hulp vindt u overzichtelijk het huizenaanbod in Eindhoven en hopelijk vindt u zelfs snel dankzij ons uw droomappartement!

Contact Opnemen

Laat ons uw nieuwe huis vinden!