image_pdfimage_print

Huisje huren Eindhoven

Op zoek naar een mooie studio in Eindhoven om te huren? Kievit Makelaardij is uw partner in het zoeken naar de juiste studio in Eindhoven. Ons aanbod is groot omdat wij samenwerken met organisaties als Funda, Expat Homes en huurwoningen.nl. Of u nu een mooie studio of een knus huisje wilt huren in of rondom Eindhoven, Kievit Makelaardij is zowel pand- als klantvriendelijk. Schrijf u in als woningzoekende via ons inschrijfformulier. Via deze weg wordt u regelmatig op de hoogte gebracht van ons woningaanbod. Inschrijven kan vanaf 18 jaar en wanneer u in bezit bent van een Nederlandse nationaliteit of een ander geldige verblijfstitel. U vindt het inschrijfformulier op onze website.

Diensten van Kievit Makelaardij

Naast een huisje huren in Eindhoven, richt Kievit Makelaardij zich op veel meer aspecten van ontroereng goed.

 • Huur, verhuur en beheer
 • Hypotheek
 • Internationale sales en rental
 • Tijdelijke verhuur
 • Taxaties
 • Verkoop en aankoop
 • Heeft u Interesse in één van onze diensten? Neem dan contact met ons op!
  Telefoon: 040 223 02 95
  E-mail: Info@Kievitmakelaardij.nl
  Wij zijn ook buiten kantoortijden bereikbaar!

Kievit Makelaardij

Kievit Makelaardij is gespecialiseerd in de aan-en verkoop van woonruimte in Eindhoven en omgeving. Naast de aan-en verkoop van reguliere woningen adviseren wij ok bij de aankoop en verkoop van beleggingspanden. Wij zijn zowel pand- als klantgericht. Met onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk van aanbieders, staan wij sinds 1988 in de regio Eindhoven en omstreken voor u klaar. Ook buiten kantoor uren. Een huis huren in en rondom Eindhoven wordt bij ons makkelijk gemaakt door ons inschrijfsysteem. Wacht niet langer en schrijf u nu in! Wanneer u zich bij ons inschrijft via ons inschrijfformulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om uw woonwensen te bespreken. De ervaring leert dat wij door deze persoonlijke benadering de kans dat het klikt tussen huurder en verhuurder aanzienlijk kunnen vergroten.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Kunnen wij u helpen met één van onze diensten? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via info@kievitmakelaardij.nl of 040 223 02 95. Wilt u op de hoogte blijven van het actuele aanbod huurwoningen in Eindhoven en omgeving? Dan kunt u zich bij ons gemakkelijk en geheel kosteloos inschrijven doormiddel van ons inschrijfsysteem.

Contact Opnemen

Laat ons uw nieuwe huis vinden!