image_pdfimage_print

Huizen te huur in Eindhoven

Bij Kievit Makelaardij zijn er huizen te huur in Eindhoven en omgeving. Dus bent u op zoek naar een huurwoning in Eindhoven of omgeving? Zoek dan niet verder en lees hier wat wij voor u kunnen betekenen en wat wij te bieden hebben.

U kunt zich aanmelden als woningzoekende via ons inschrijfformulier en zo wordt u regelmatig op de hoogte gebracht van huurwoningen in Eindhoven en omgeving. U kunt zich inschrijven als u 18 jaar of ouder bent en een Nederlandse nationaliteit of een geldige verblijfstitel heeft. Wij maken het u als woningzoekende graag zo makkelijk mogelijk door u geregeld op de hoogte te houden van ons woningaanbod. Heeft u een woonruimte die u te huur wilt aanbieden? Ook dan kunt u contact met ons opnemen en wij helpen u uw woning te verhuren in Eindhoven en omgeving.

Een huis huren bij Kievit Makelaardij

Kievit Makelaardij is een makelaardij in Waalre en richt zich op het verhuren en verkopen van woningen in en rondom Eindhoven. Bij ons zijn er genoeg huizen te huur in Eindhoven of omgeving. Een huis huren wordt bij ons makkelijker gemaakt door ons inschrijfsysteem. U heeft bij ons binnen no time een huurwoning in Eindhoven gevonden. Dus schrijf u nu in en betaal eenmalig €30,- inschrijfgeld.

Het inschrijfproces is heel makkelijk. Na uw inschrijving nemen wij contact met u op om uw woonwensen te bespreken. Dit doen wij omdat we uit ervaring weten dat deze persoonlijke benadering ervoor zorgt dat er een grotere kans is op een klik tussen de huurder en verhuurder. Als uw woonwensen bij ons bekend zijn, kunnen wij ook nog eens gerichter naar een woonruimte voor u op zoek gaan in Eindhoven en omgeving.

De diensten van Kievit Makelaardij

Kievit Makelaardij is een actieve en toonaangevende verkoopmakelaar die gespecialiseerd is in de aan- en verkoop van woonruimte in Eindhoven en omgeving. Naast de aan- en verkoop van reguliere woningen adviseren wij ook bij de aankoop en verkoop van beleggingspanden. Wij zijn hierin zowel klant- als pandgericht. Met onze jarenlange ervaring sinds 1988 in de regio Eindhoven en omstreken staan wij voor u klaar voor uw aankoop, verkoop en taxaties.

Naast het verhuren en verkopen van huizen, richt Kievit Makelaardij zich op nog veel meer aspecten van onroerend goed, namelijk:

  • Huur, verhuur en beheer;
  • Hypotheek;
  • Taxaties;
  • Tijdelijke verhuur;
  • verkoop en aankoop;
  • En internationale sales en rental.

Neem contact op voor meer informatie

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u hier vragen over? Dan kunt u contact met ons opnemen via: 040-2230295. Ook in de weekenden staan wij voor u klaar. Dus wacht niet langer en schrijf u nu in bij Kievit Makelaardij om onze huizen te huur in Eindhoven te bekijken.

Contact Opnemen

Laat ons uw nieuwe huis vinden!