Borchmolen Eindhoven

4 kamer appartement
  • Foto's
  • Kaart
  • Streetview

Borchmolen te Eindhoven

Zeer riant en fraai gemeubileerd 4 kamer appartement met tuin, balkon aan de zuidzijde eigen parkeerplaats in video bewaakte parkeergarage.
Dit appartement is gelegen op loopafstand van het gezellige centrum van Eindhoven en 100 meter van Centraal Station, ook een zeer goede aansluiting op de uitvalswegen. Kortom, een huurappartement die u gezien moet hebben!

Aanvaarding: Op aanvraag

Huurprijs: 1.600,– Euro per maand inclusief servicekosten exclusief gas, water, elektra en specifieke huurderslasten.

De Lichtstad Eindhoven is gelegen in het Zuidoosten van de provincie Noord-Brabant en telt ruim 200.000 inwoners en is daarmee de 5e stad van Nederland. Van oudsher een industriestad en inmiddels welbekend door met name Philips, DAF en PSV. Als universiteitsstad mag Eindhoven er ook zijn met de Technische Universiteit, de Design Academy en diverse Hogescholen. Vandaag de dag fungeert Eindhoven mede door de High Tech Campus, als het centrum van technologie in het zuiden van Nederland. Eindhoven wordt ontsloten door diverse snelwegen (A2, A50, A58, A67) en met Eindhoven Airport is deze Brabantse stad ook per vliegtuig goed te bereiken. Een bruisende stad waar jaarlijks evenementen als de Dutch Design Week, de Marathon van Eindhoven en het Internationale lichtfestival GLOW duizenden bezoekers trekken.

€ 1600 incl. servicekosten Excl. g.w.e.
Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery

Meer informatie?

Laat je gegevens achter: