Borghmolen # Eindhoven

3 kamer appartement
  • Foto's
  • Kaart
  • Streetview

Te Huur
ingaande 1 Juni 2019
Huurprijs: 1450 euro incl. servicekosten excl. g-w-e.

Zeer riant en fraai in het centrum van Eindhoven gemeubileerd 4 kamer appartement met tuin balcon aan de zuidzijde eigen parkeerplaats in video bewaakte parkeergarage.
Alle voorzieningen op loopafstand, maar toch een goede aansluiting op de uitvalswegen. Kortom, een huurappartement die u gezien moet hebben!

De Lichtstad Eindhoven is gelegen in het Zuidoosten van de provincie Noord-Brabant en telt ruim 200.000 inwoners en is daarmee de 5e stad van Nederland. Van oudsher een industriestad en inmiddels welbekend door met name Philips, DAF en PSV. Als universiteitsstad mag Eindhoven er ook zijn met de Technische Universiteit, de Design Academy en diverse Hogescholen. Vandaag de dag fungeert Eindhoven mede door de High Tech Campus, als het centrum van technologie in het zuiden van Nederland. Eindhoven wordt ontsloten door diverse snelwegen (A2, A50, A58, A67) en met Eindhoven Airport is deze Brabantse stad ook per vliegtuig goed te bereiken. Een bruisende stad waar jaarlijks evenementen als de Dutch Design Week, de Marathon van Eindhoven en het Internationale lichtfestival GLOW duizenden bezoekers trekken.

€ 1450 incl. servicekosten Excl. g.w.e.
Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery

Meer informatie?

Laat je gegevens achter: