De Greide 84 Eindhoven

Gemeubileerd 2 kamer appartement
  • Foto's
  • Kaart
  • Streetview

 De Greide 84 Eindhoven
Huurprijs: 975 euro excl.

Aanvaarding: 15 November 2016

Gemeubileerd, 2-kamer appartement met moderne keuken en recent vernieuwd sanitair. Het appartement is gelegen op de 14e verdieping en heeft een prachtige uitkijk over Eindhoven.Op de parterre bevindt zich een mooie centrale entree met elektrisch bedienbare deuren en extra nachtbeveiliging. Hal met brievenbussen en bellentableau alsmede deur naar centrale fietsenberging. Hierachter een afgesloten hal met een tweetal liften en deur naar trapopgang. Op de parterre alsmede op de 1e en 2e verdieping bevinden zich de afzonderlijke bergingen.
Bij dit appartement behoort een berging welke gesitueerd is op de begane grond.
14e verdieping:
Op de 14e woonlaag bevindt zich een zeer ruime keurig ingerichte centrale verdiepings-hal welke toegang biedt tot een zestal appartementen. Tevens bevinden zich hier de individuele meterkasten. De bijbehorende meterkast heeft vier groepen.
Appartement:
Hal met intercominstallatie, garderoberuimte. Ruime woonkamer met grote raampartijen op het zuiden waardoor een optimale lichtinval gewaarborgd is. Het gehele appartement is voorzien van een lichte v-groef laminaatvloer. Half open, keuken met moderne inrichting voorzien van roestvrijstalen spoelbak, ingebouwde keramische kookplaat, rvs afzuigkap, koelkast met vriesvak en combi-magnetron.
Vanuit de hal toegang tot een zeer ruime slaapkamer voorzien van grote wandkast alsmede een deur naar het zonnige balkon op het Oosten. Vanaf deze 14e verdieping heeft u prachtig uitzicht over Eindhoven.
Vanuit hal bereikbaar de ruime licht betegelde badkamer ingericht met een grote inloopdouche met thermostaatkraan, toilet, vaste wastafel alsmede aansluitingen voor de wasautomaat.
Bijzonderheden:
• Het betreft hier een goed verzorgd en representatief appartementencomplex, oorspronkelijk bouwjaar 1977/1978.
• Het appartement is recent geheel gemoderniseerd.
• Het balkon is gesitueerd op het zuiden.
• Er is een groot gemeenschappelijk zonneterras op de 15e woonlaag.
• Gelegen op gewilde woonlocatie tussen het ”oude City Centrum” van Eindhoven en het onlangs geheel gerenoveerde Winkelcentrum Woensel, in de onmiddellijke nabijheid van het Catharinaziekenhuis, het Maxima Medisch Centrum, de TUE, de kantoren van Philips maar ook slechts honderden meters van het winkelgebied de “Woenselse Markt/Kruisstraat”.
• Uitstekende verbindingen naar o.a. de A2, de A50 en de A58.
• Bushalte voor de deur.

€ 975 Excl. g.w.e. en warmte
Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery

Meer informatie?

Laat je gegevens achter: