De Greide Eindhoven

Gemeubileerd 2 kamer appartement
  • Foto's
  • Kaart
  • Streetview

 De Greide in Eindhoven

Op ongeveer 15 loop minuten van het Centraal Station en het centrum van Eindhoven ligt dit ruime compleet gemeubileerde, twee kamer appartement met half gesloten keuken en badkamer met ligbad vaste wastafel en toilet. Ruime slaapkamer met een schuifpui die toegang geeft tot het balkon met fantastisch uitzicht over Eindhoven. Het appartement is gelegen op de 14e verdieping. Op de parterre bevindt zich een mooie centrale entree met elektrisch bedienbare deuren en extra nachtbeveiliging. Hal met brievenbussen en bellentableau alsmede deur naar centrale fietsenberging. Hierachter een afgesloten hal met een tweetal liften en deur naar trapopgang. Op de parterre alsmede op de 1e en 2e verdieping bevinden zich de afzonderlijke bergingen.
Bij dit appartement behoort een berging welke gesitueerd is op de 2e verdieping

• Het balkon is gesitueerd op het zuiden.
• Er is een groot gemeenschappelijk zonneterras op de 15e woonlaag.
• Gelegen op gewilde woonlocatie tussen het ”oude City Centrum” van Eindhoven en het onlangs geheel gerenoveerde Winkelcentrum Woensel, in de onmiddellijke nabijheid van het Catharinaziekenhuis, het Maxima Medisch Centrum, de TUE, de kantoren van Philips maar ook slechts honderden meters van het winkelgebied de “Woenselse Markt/Kruisstraat”.
• Uitstekende verbindingen naar o.a. de A2, de A50 en de A58.
• Bushalte voor de deur.

Huurprijs: 1.000,– Euro per maand inclusief service kosten exclusief gas, water, elektra en specifieke huurderslasten.

Aanvaarding: 1 September 2020

€ 1000 Excl. g.w.e. en warmte
Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery

Meer informatie?

Laat je gegevens achter: