Stevert # Steensel

Bungalow, op dit moment is er een koopoptie voor meer info. kunt U ons bellen.
  • Foto's
  • Kaart
  • Streetview

OMSCHRIJVING
Uniek aan bosrand gelegen, zeer ruim opgezette en luxe afgewerkte vrijstaande splitlevel-bungalow met kantoor-/hobbyruimte en zeer grote, schitterend aangelegde tuin met grote vijver.Het geheel biedt zeer vele extras zoals o.a. een zwembad/ fitnessruimte, sauna, infraroodcabine, etc., etc.

Deze uniek gelegen splitlevel-bungalow bestaat uit een woonvleugel op een niveau en een werk- en slaapvleugel op twee niveaus.
INDELING:

Hal/entree
Te bereiken via brede trap of hellingbaan
Deze ruimte is afgewerkt met een natuursteen tegelvloer en stucwerk wand- en plafondafwerking; een gedeelte is afgewerkt met een grote spiegelwand.

Bijkeuken
Praktische bijkeuken tevens achterportaal naar terras en tuin met ingebouwde kastruimte en aanrechtblad met daaronder aansluitmogelijkheden voor was- en droogapparatuur. Deze ruimte is voorzien van een tegelvloer, deels betegelde wanden waarboven stucwerk en een stucwerk plafond.

Woonkamer
Ruime en sfeervolle living (ca. 53 m²) met grote glazen pui (waarin dubbele schuifpui) en zeer fraai uitzicht over achtertuin met vijver en bosrand.
Deze woonkamer is afgewerkt met een parketvloer, stucwerk wand- en plafondafwerking (deels enigszins verlaagd) en heeft een schouw met gas open haard.

Zitkamer
Grote, iets verdiepte zitkamer met een oppervlak van ca. 50 m²) – te bereiken middels open verbinding met de woonkamer – met ook hier een schouw met gas open haard en erker met uitzicht op 2e vijver. Ook deze zitkamer heeft een parketvloer en een stucwerk wandafwerking, het plafond heeft een lichtgelakte houten afwerking.

Keuken
Vanuit de woonkamer te bereiken keuken met bijzonder fraai en vrij uitzicht over landerijen en ingericht met een luxe keukenopstelling in U-vorm, voorzien van een granieten aanrechtblad, veel kastruimte (waaronder een apothekerskast en draaicarrousel) en meer dan complete apparatuur van uitstekende kwaliteit (Neff combimagnetron en Neff heteluchtoven, Itho afzuigkap, Miele vaatwasser en inductie kookplaat en een Atag koelkast en diepvries).
Deze keuken heeft een tegelvloer en stucwerk wand- en plafondafwerking.
SLAAPVLEUGEL
De slaapvleugel bevindt zich een half niveau boven de woonvleugel.
Overloop
Ruime overloop met wit schoonmetselwerk wanden en stucwerk plafond.
Badkamer 1
Royale en luxe, betegelde badkamer, voorzien van douchecabine (met dubbele sproeikop), duo ligbad, badmeubel met dubbele wastafel en vrijhangend toilet.
Tevens is hier een infrarood cabine (merk Feel Good) ingebouwd.
Slaapkamer 1
Ruime slaapkamer met een oppervlak van ca. 14 m²; afgewerkt met stucwerk wanden en plafond.
Slaapkamer 2
Royale slaapkamer met een oppervlak van ca. 12 m²; eveneens afgewerkt met stucwerk wanden en plafond.
Slaapkamer 3
Zeer ruime ouderslaapkamer met een oppervlak van ca. 30 m² met fraai uitzicht op de achtertuin; ook hier weer een stucwerk wand- en plafondafwerking (met ingebouwde spots).
Badkamer 2
Ruime en luxe, betegelde badkamer te bereiken vanuit de ouderslaapkamer voorzien van een stoomdouchecabine, duo-ligbad, badmeubel met dubbele wastafel, vrijhangend toilet en vrijhangend bidet.
WERK-/HOBBYVLEUGEL
Deze vleugel bevindt zich een half niveau beneden de woonvleugel.
Hal/portaal
Ruim portaal met meterkast, garderoberuimte en toegang tot kruipruimte.
Deze hal heeft een natuursteen tegelvloer, schoonmetselwerk en stucwerk wandafwerking en een stucwerk plafond.
Kantoor/hobbyruimte 1
Grote kamer met een oppervlak van ruim 30 m², ideaal als kantoor, hobbyruimte of speelkamer, afgewerkt met stucwerk wand- en plafondafwerking en met toegang tot een royale bergkast.
Hal/entree
Royale hal, die de mogelijkheid biedt om gasten apart te ontvangen, met meterkast, pantry en betegeld toilet.
Deze ruimte heeft een siergrindvloer (Magnovit 2000 interieurgrind) en stucwerk wand- en plafondafwerking.
Cv-ruimte
Ruimte met opstelling twee Nefit Turbo HR cv-ketels en een tapboiler (1991); tevens met pompinstallatie voor het zwembad.
Kantoor/hobbyruimte 2
Kamer met een oppervlak van ca. 15 m² met toegang tot een archiefruimte.
Ook deze ruimte is voorzien van een siergrindvloer en heeft een stucwerk wand- en plafondafwerking.
Kantoorruimte 3
Ruime kamer met een oppervlak van ca. 28 m² met veel lichtinval en uitzicht over de voortuin. Ook hier weer een siergrindvloer en een stucwerk wandafwerking, het plafond is voorzien van een systeemplafond met verlichting.
Saunaruimte
Met een ruime saunacabine van 2.30 x 2.00 meter.
Zwembad/fitnessruimte
Grote ruimte van bijna 50 m² met een fraai, verwarmd zwembad van 7.00 x 3.50 m. en een diepte van 1.60 m.; voorzien van aquatonic jetstream (merk Fitstar), luchtontvochtiger, twee inspuiters en twee skimmers, twee onderwaterschijnwerpers, terrazzo randstenen; tevens is vloerverwarming aanwezig.
Het zwembad is thans niet in gebruik; deze ruimte doet op dit moment dienst als fitnessruimte en heeft een bijzonder fraai uitzicht op de achtertuin, welke met een schuifpui van hieruit ook te bereiken is.
Verder is hier nog een doucheruimte met een separaat toilet.
BIJGEBOUWEN
Carport
Grote dubbele carport aan de voorzijde van de woning, nabij de automatische inrijpoort.

€ 2750 Onder verkoop optie

Zeer fraaie bungalow in de natuur gelegen

Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery

Meer informatie?

Laat je gegevens achter: