image_pdfimage_print

Inschrijven huurwoning in Eindhoven

Bent u al een tijdje op zoek naar een huurwoning in Eindhoven, maar heeft u nog steeds niets gevonden? Dan kunt u zich beter inschrijven voor huurwoningen in Eindhoven bij Kievit Makelaardij. Meld u aan als woningzoekende via ons inschrijfformulier en zo wordt u regelmatig op de hoogte gebracht met huurwoningen in Eindhoven en omgeving. Zo helpen wij u een handje met het zoeken naar een huurwoning. U kunt zich inschrijven als u 18 jaar of ouder bent en een Nederlandse nationaliteit of een geldig verblijfstitel heeft.

Over Kievit Makelaardij

Kievit Makelaardij is een makelaardij in Waalre en richt zich op het verhuren en verkopen van woningen in en rondom Eindhoven. Bij ons kunt u zich gemakkelijk inschrijven voor huurwoningen in Eindhoven. U heeft bij ons binnen no time een huurwoning gevonden. Dus wacht niet langer, schrijf u nu in en betaal eenmalig €30,- inschrijfgeld.

Onze diensten voor u

Naast het verhuren en verkopen van huizen, richt Kievit Makelaardij zich op nog veel meer aspecten van ontroerend goed, zoals:

  • Tijdelijke verhuur;
  • Verkoop en aankoop;
  • Huur, verhuur en beheer;
  • Hypotheek;
  • Taxaties;
  • En internationale sales en rental.

Neem contact op voor meer informatie

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of wilt u zich inschrijven voor huurwoningen in Eindhoven? Dan kunt u contact met ons opnemen via: 040-2230295. Ook in de weekenden staan wij voor u klaar.

Contact Opnemen

Laat ons uw nieuwe huis vinden!