Dommelshei 28 Veldhoven

Appartement
  • Foto's
  • Kaart
  • Streetview

Let op !!!!dit appartement is in verhuurde staat, verkoop staat nog in de wacht, er kunnen voorlopig geen bezoek afspraken worden gemaakt.

DOMMELSHEI 28 TE VELDHOVEN
IN ZEER GEWILDE WOONOMGEVING GELEGEN, KEURIG ONDERHOUDEN TWEE-KAMERAPPARTEMENT VOORZIEN VAN EEN ZELFSTANDIGE ENTREE, EEN BERGING EN VOLDOENDE PARKEERGELEGENHEID VOOR HET APPARTEMENT. GELEGEN IN DE NABIJHEID VAN ALLE GEWENSTE VOORZIENINGEN WAARONDER WINKELS, SCHOLEN EN UITVALSWEGEN.

Koopsom:175.000 euro k.k.
Aanvaarding: in Overleg
Begane grond;
De zelfstandige entree biedt toegang tot de trapopgang naar de 2e verdieping.
Het appartement beschikt over een berging.

2e verdieping:
De hal is voorzien van een laminaatvloer, een garderobenis en een meterkast (4 groepen en een aardlekschakelaar).
Vanuit de hal is de royale L-vormige woonkamer bereikbaar. Deze woonkamer is voorzien van een laminaatvloer, structuur wandafwerking en heeft toegang tot het ruime balkon georiënteerd op het zuiden.
Vanuit de hal is de royale L-vormige woonkamer bereikbaar. Deze woonkamer is voorzien van een laminaatvloer, structuur wandafwerking en heeft toegang tot het ruime balkon georiënteerd op het zuiden. Een portaal biedt toegang tot de ruime slaapkamer en de toiletruimte,deze toiletruimte is deels betegeld en voorzien van een closet en een fonteintje. 2e Royale open slaapkamer is gelegen op de 2e verdiepingsvloer en voorzien van structuur wandafwerking.
De badkamer is deels betegeld en is uitgerust met een douchecabine met thermostaatkraan, een vaste wastafel en een aansluiting wasmachine.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar: ca. 1987
– Woonoppervlak: ca. 70m2
– Het gehele appartement is optimaal geïsoleerd
– De servicekosten bedragen € 45,91 per maand
Er wordt van de koper een waarborgsom of bankgarantie verlangd ter grootte van 10% van de koopsom

Hoewel wij met de grootste zorgvuldigheid dit object hebben ingemeten, voldoet deze wellicht niet aan de Meetinstructie Gebruiksoppervlakte Woningen (NEN 2580).

€ 172.000 aanvaarding in overleg
Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery

Meer informatie?

Laat je gegevens achter: