Nieuw door Vroombouw

Landhuis
  • Foto's
  • Kaart
  • Streetview

ZOEKT U EEN GESPECIALISEERT BEFRIJF IN VILLABOUW??

Bouwbedrijf Vroom specialiseert zich in exclusieve villabouw, en onderscheidt zich door het bieden van een totaalformule. Wij kunnen uw droomhuis namelijk ontwerpen, bouwen én inrichten. Zelfs de tuinaanleg kunnen wij voor onze rekening nemen.

Denkt u erover om uw droomhuis te laten ontwerpen en bouwen? Bouwbedrijf Vroom heeft een team van uitmuntende architecten, binnenhuisarchitecten en tuinarchitecten in dienst die een eigen huis bouwen voor u tot een feest maken. Ze nemen u namelijk het regelwerk rondom de woningbouw uit handen, en houden rekening met al uw wensen en specificaties. Onze vakmensen kunnen voor u een eigen huis bouwen in een keur aan verschillende architectuurstijlen. Daarbij maken ze gebruik van hoogwaardige bouwmaterialen die uw woning een klassiek of juist een modern karakter geven, of natuurlijk een combinatie daarvan.

Bouwbedrijf Vroom heeft voor vele opdrachtgevers al een droomhuis mogen bouwen. Kijkt u eens in ons portfolio waarin u een aantal voorbeelden treft van door ons gebouwde luxe villa’s en droomhuizen. Indien u vragen hebt over bijvoorbeeld de kosten van het bouwen van een eigen woning, neemt u dan gerust contact op

€ 620000 excl.
Image gallery Image gallery Image gallery

Meer informatie?

Laat je gegevens achter: