image_pdfimage_print

Studio in Eindhoven huren

Kievit Makelaardij is uw partner in het zoeken naar de juiste studio in Eindhoven. Wilt u graag een mooie studio in Eindhoven huren? Schrijf u dan in als woningzoekende via ons inschrijfformulier. Via deze weg wordt u regelmatig op de hoogte gebracht met huur studio’s in Eindhoven. Inschrijven kan vanaf 18 jaar en met een Nederlandse nationaliteit of een andere geldige verblijfstitel. Wij proberen zo goed mogelijk aanbod en vraag bij elkaar te brengen. Door u in te schrijven bij Kievit Makelaardij loopt u geen interessante studio’s voor u meer mis in Eindhoven. Ons aanbod is groot, omdat wij samenwerken met organisaties als Funda, Expat Homes en huurwoningen.nl.

Diensten van Kievit Makelaardij

Naast het verhuren, verkopen en studio’s huren in Eindhoven, richt Kievit Makelaardij zich op nog veel meer aspecten van onroerend goed, namelijk op:

  • Tijdelijke verhuur;
  • Huur, verhuur en beheer;
  • Hypotheek;
  • Taxaties;
  • verkoop en aankoop;
  • En internationale sales en rental.

Kievit Makelaardij is een actieve en toonaangevende verkoopmakelaar die gespecialiseerd is in de aan- en verkoop van woonruimte in Eindhoven en omgeving. Naast de aan- en verkoop van reguliere woningen en studio’s adviseren wij ook bij de aankoop en verkoop van beleggingspanden. Wij zijn hierin zowel klant- als pandgericht. Met onze jarenlange ervaring sinds 1988 in de regio Eindhoven en omstreken staan wij voor u klaar voor uw aankoop, verkoop en taxaties. Heeft u interesse in één van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Ook in de weekenden en buiten kantooruren zijn wij bereikbaar.

Studio’s huren via Kievit Makelaardij

Kievit Makelaardij is een makelaardij in Waalre en richt zich op het verhuren en verkopen van woningen in en rondom Eindhoven. Een studio huren in Eindhoven wordt bij ons makkelijker gemaakt door ons inschrijfsysteem. U heeft bij ons binnen no time een studio of huurwoning gevonden. Dus wacht niet langer en schrijf u nu in!

Wanneer u zich bij ons inschrijft via ons inschrijfformulier nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om uw woonwensen te bespreken. De ervaring leert dat wij door deze persoonlijke benadering de kans dat het klikt tussen huurder en verhuurder aanzienlijk kunnen vergroten.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Kunnen wij u van dienst zijn met onze huur studio’s of andere diensten? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via: 040-2230295 of info@kievitmakelaardij.nl. Als u zich inschrijft om via ons een studio in Eindhoven te huren, hebben we van u de volgende dingen nodig:

  • Een ingevuld inschrijfformulier;
  • Een kopie van uw legitimatiebewijs;
  • Als u in loondienst bent: een kopie van uw loonstrook of arbeidscontract;
  • Als u ondernemer bent: uw meest recente aanslag inkomstenbelasting en een uittreksel van de Kamer van Koophandel;
Contact Opnemen

Laat ons uw nieuwe huis vinden!