image_pdfimage_print

Tijdelijk huren in Eindhoven

Wilt u graag tijdelijk huren in Eindhoven of omgeving? Dan bent u bij Kievit Makelaardij aan het juiste adres. Zoek niet verder en lees hier wat wij u te bieden hebben.

Meld u aan als woningzoekende via ons inschrijfformulier en zo wordt u regelmatig op de hoogte gebracht met huurwoningen in Eindhoven en omgeving. U kunt zich inschrijven als u 18 jaar of ouder bent en een Nederlandse nationaliteit of een geldig verblijfstitel heeft.

Tijdelijk een huis huren via Kievit Makelaardij

Kievit Makelaardij is een makelaardij in Waalre en richt zich op het verhuren en verkopen van woningen in en rondom Eindhoven. Bij ons kunt u ook terecht voor het tijdelijk huren van een woning in Eindhoven of omgeving. U heeft bij ons binnen no time een tijdelijke huurwoning in Eindhoven gevonden. Dus schrijf u nu in en betaal eenmalig €30,- inschrijfgeld.

Wat Kievit Makelaardij u kan bieden

Naast het tijdelijk huren van een woning in Eindhoven, richt Kievit Makelaardij zich op nog veel meer aspecten van ontroerend goed:

  • Hypotheek;
  • Taxaties;
  • Tijdelijke verhuur;
  • Huur, verhuur en beheer;
  • Verkoop en aankoop;
  • En internationale sales en rental.

Vragen? Neem dan contact op!

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u vragen hierover dan kunt u contact met ons opnemen via: 040-2230295. Dus wacht niet langer en schrijf u nu in bij Kievit Makelaardij om tijdelijk te huren in Eindhoven.

Contact Opnemen

Laat ons uw nieuwe huis vinden!