image_pdfimage_print

Huren in Eindhoven

Wilt u graag in Eindhoven een huis huren? Kievit Makelaardij is uw partner in het zoeken naar de juiste huurwoning in Eindhoven. Kievit Makelaardij is een actieve en toonaangevende verkoopmakelaar die is gespecialiseerd in de aan-en verkoop van woonruimte in Eindhoven en omgeving. Schrijf u nu geheel kosteloos in via ons inschrijfformulier als woningzoekende en u wordt regelmatig op de hoogte gehouden van ons actuele aanbod huurwoningen in Eindhoven en omgeving. Inschrijven kan vanaf 18 jaar en wanneer u in bezit bent van een Nederlandse nationaliteit of een ander geldig verblijfsvergunning.

Diensten van Kievit Makelaardij

Naast een huis huren in Eindhoven, richt Kievit Makelaardij zich op veel meer aspecten van onroerend goed.

 • Huur, verhuur en beheer
 • Hypotheek
 • Internationale sales en rental
 • Tijdelijke verhuur
 • Taxaties
 • Verkoop en aankoop
 • Heeft u Interesse in één van onze diensten? Neem dan contact met ons op!
  Telefoon: 040 223 02 95
  E-mail: Info@Kievitmakelaardij.nl
  Wij zijn ook buiten kantoortijden bereikbaar!

Kievit Makelaardij

Kievit Makelaardij is gespecialiseerd in de aan-en verkoop van woonruimte in Eindhoven en omgeving. Naast de aan-en verkoop van reguliere woningen adviseren wij ok bij de aankoop en verkoop van beleggingspanden. Wij zijn zowel pand- als klantgericht. Met onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk van aanbieders, staan wij sinds 1988 in de regio Eindhoven en omstreken voor u klaar. Ook buiten kantoor uren. Een huis huren in en rondom Eindhoven wordt bij ons makkelijk gemaakt door ons inschrijfsysteem. Wacht niet langer en schrijf u nu in! U vindt ons inschrijfformulier op onze website.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Kunnen wij u helpen met één van onze diensten? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen via info@kievitmakelaardij.nl of 040 223 02 95. Wilt u op de hoogte blijven van het actuele aanbod huurwoningen in Eindhoven en omgeving? Dan kunt u zich bij ons gemakkelijk en geheel kosteloos inschrijven doormiddel van ons inschrijfsysteem. Het inschrijfformulier kunt u vinden op onze website.

Contact Opnemen

Laat ons uw nieuwe huis vinden!