Verkopers

image_pdfimage_print

Verkopen van uw woning

Het verkoopproces van uw huis is gebaat bij zorgvuldigheid. Zorgvuldigheid staat of valt met een persoonlijk, individueel en specifiek verkoopplan. Kievit Makelaardij maakt daarom gebruik van een perfect passend verkoopplan, zodat het proces zo soepel mogelijk verloopt. Ons speciale en unieke 8-stappenplan is een perfect verkoopplan dat elke fase uitgebreid beschrijft.

Stap 1: Kennismakingsgesprek & inventarisatie
Tijdens het kennismakingsgesprek inventariseren wij uw wensen ten aanzien van de verkoop van uw woning en uiteraard bekijken we uw woning zorgvuldig aan de hand van een uitgebreide checklist.

Stap 2: Marktanalyse en waardebepaling
Met een juiste waardebepaling van uw onroerend goed wordt de basis gelegd voor een succesvolle verkoop. Als makelaars beschikken we over voldoende ervaring, actuele vakkennis en goede kennis van de markt. Zo kunnen we een adequate inschatting maken van de potentiële waarde van uw eigendom.

Stap 3: Persoonlijk verkoopplan
Aan de hand van alle informatie betreffende uw eigendom en op basis van uw specifieke behoeften, wordt vervolgens samen met u een verkoopplan bepaald.

Stap 4: Verkoopactiviteiten
Bij Kievit Makelaardij hebben wij een breed scala aan verkoopinstrumenten tot onze beschikking, zoals fotografie en presentatiemateriaal, internet en social media, zoals Funda en vele andere z.g. verkoop websites.

Stap 5: De perfecte bezichtiging
Als het goed is, leiden de voorgaande activiteiten tot bezichtigingsverzoeken voor uw huis. Voor ons kantoor een uitgelezen kans om de specifieke bijzonderheden van uw huis bij de gegadigden onder de aandacht te brengen.

Stap 6: Regelmatige voortgangsrapportage
Wij houden u door middel van een regelmatige rapportage op de hoogte van de voorgang van de verkoop. Hierbij kunt u denken aan een tweewekelijkse rapportage over hoe vaak uw huis gevonden en bekeken wordt op internet.

Stap 7: Professionele onderhandelingsondersteuning
Kievit Makelaardij beschikt over de vereiste kennis en ervaring om uw woning zo winstgevend mogelijk te verkopen.

Stap 8: Koopovereenkomst en notariële akte
Na geslaagde onderhandelingen volgt er een schriftelijke vastlegging van de gemaakte afspraken. Ook hierin wordt u begeleid.

Daarnaast werken wij samen met collegamakelaars om uw woonpand tevens onder aandacht te brengen.

Wilt u meer informatie over het verkopen van uw woning of appartement, vul dan het contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.