image_pdfimage_print

Flat huren in Eindhoven

Kievit Makelaardij is uw partner in het zoeken naar de juiste flat in Eindhoven. Wilt u graag een mooie flat huren in Eindhoven? Schrijf u dan in als woningzoekende via ons inschrijfformulier. Op deze manier wordt u regelmatig op de hoogte gebracht van te huren flats in Eindhoven. Inschrijven kan vanaf 18 jaar en met een Nederlandse nationaliteit of een ander geldige verblijfstitel.

Over Kievit Makelaardij

Bij ons kunt u voor nog meer terecht naast een flat huren in Eindhoven. Kievit Makelaardij richt zich op nog veel meer aspecten van onroerend goed, namelijk:

  • Internationale sales en rental;
  • Tijdelijke verhuur;
  • Taxaties;
  • Huur, verhuur en beheer;
  • Hypotheek;
  • verkoop en aankoop.

Kievit Makelaardij is een actieve en toonaangevende verkoopmakelaar die gespecialiseerd is in de aan- en verkoop van woonruimte in Eindhoven en omgeving. Naast de aan- en verkoop van reguliere woningen adviseren wij ook bij de aankoop en verkoop van beleggingspanden. Wij zijn hierin zowel klant- als pandgericht. Met onze jarenlange ervaring sinds 1988 in de regio Eindhoven en omstreken staan wij voor u klaar voor uw aankoop, verkoop en taxaties. Heeft u interesse in één van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn ook in de weekenden bereikbaar, dus wacht niet langer!

Een flat huren via Kievit Makelaardij

Het inschrijfproces is heel makkelijk. Na uw inschrijving nemen wij contact met u op om uw woonwensen te bespreken. Dit doen wij omdat we uit ervaring weten dat deze persoonlijke benadering ervoor zorgt dat er een grotere kans is op een klik tussen de huurder en verhuurder. Als uw woonwensen bij ons bekend zijn, kunnen wij ook nog eens gerichter naar een woonruimte voor u op zoek gaan in Eindhoven en omgeving. Wij hebben het volgende van u nodig bij uw inschrijving:

  • Een ingevuld inschrijfformulier;
  • Een kopie van uw legitimatiebewijs;
  • Als u in loondienst bent: een kopie van uw loonstrook of arbeidscontract;
  • Als u ondernemer bent: uw meest recente aanslag inkomstenbelasting en een uittreksel van de Kamer van Koophandel;

Kievit Makelaardij is een makelaardij in Waalre en richt zich op het verhuren en verkopen van woningen in en rondom Eindhoven. Een flat huren in Eindhoven wordt bij ons makkelijker gemaakt door ons inschrijfsysteem. U heeft bij ons binnen no time een flat of huurwoning gevonden. Dus wacht niet langer en schrijf u nu in!

Gebruik maken van onze diensten?

Kunnen wij u van dienst zijn met onze huur flats of andere diensten? Dan kunt u met ons altijd contact opnemen via: 040-2230295 of info@kievitmakelaardij.nl.

Contact Opnemen

Laat ons uw nieuwe huis vinden!