image_pdfimage_print

Een huis huren in Eindhoven

Kievit Makelaardij is uw partner in het zoeken naar de juiste huurwoning in Eindhoven. Wilt u graag een mooi huis huren in Eindhoven en regelmatig op de hoogte worden gebracht met huurwoningen in Eindhoven en omgeving? Schrijf u dan in als woningzoekende via ons inschrijfformulier. Inschrijven kan vanaf 18 jaar en met een Nederlandse nationaliteit of een ander geldig verblijfstitel.

Alle diensten van Kievit Makelaardij

Bij ons kunt u voor nog meer terecht naast een huis huren in Eindhoven. Kievit Makelaardij richt zich op nog veel meer aspecten van ontroerend goed, namelijk:

  • Huur, verhuur en beheer;
  • Hypotheek;
  • Internationale sales en rental;
  • Tijdelijke verhuur;
  • Taxaties;
  • En verkoop en aankoop.

Heeft u interesse in één van onze diensten? Neem dan contact met ons op, ook in de weekenden zijn wij bereikbaar.

Een huis huren via Kievit Makelaardij

Kievit Makelaardij is een makelaardij in Waalre en richt zich op het verhuren en verkopen van woningen in en rondom Eindhoven. Een huis huren in Eindhoven wordt bij ons makkelijker gemaakt door ons inschrijfsysteem. U heeft bij ons binnen no time een huis of huurwoning gevonden. Dus wacht niet langer en schrijf u nu in!

Geïnteresseerd in onze diensten?

Kunnen wij u van dienst zijn met onze huur huizen of andere diensten? Dan kunt u met ons altijd contact opnemen via: 040-2230295 of info@kievitmakelaardij.nl.

Contact Opnemen

Laat ons uw nieuwe huis vinden!