Smidseind #Bladel

Gestofferd 2 kamer appartement met garage en berging
  • Foto's
  • Kaart
  • Streetview

Smidseind Badel,
In het gezellige winkelcentrum gelegen het zeer fraaie gestoffeerde 2 kamer appartement van 55m2 eerste verdieping met lift berging en parkeergarage, en alle voorzieningen.
Het appartement beschikt over een woonkamer/keuken en een inpandig balkon (loggia) aan de straatzijde. Een slaapkamer met aansluitend een badkamer. De badkamer beschikt over een inloopdouche, wastafel en een opstelplaats voor de wasmachine en droger. In de gang bevindt zich een toilet en een garderobe.

Aanvaarding: Op aanvraag
Huurprijs: 1000 euro exclusief ga, water en elektra
Inclusief Servicekosten (v.v.e.) huurders gedeelte.

KORTE OMSCHRIJVING.
IN EEN MODERN FRAAI EN RUIM OPGEZET APPARTEMENTENCOMPLEX BIEDEN WIJ U DIT HUUR APPARTEMENT VAN 55 m2 OP DE 1E VERDIEPING AAN. U WOONT HIER HEERLIJK RUSTIG MET EEN KLEIN PARKJE MIDDEN IN HET GEZELLIGE CENTRUM VAN BLADEL MET ALLE VOORZIENINGEN OP LOOPAFSTAND EN UITVALSWEGEN NAAR VELDHOVEN EN EINDHOVEN. In de kelder is een eigen privé parkeerplaats en fietsenberging aanwezig. Op de begane grond treft u de centrale entree met het trappenhuis, en de lift.

€ 1000 Excl. gas-water-electra
Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery Image gallery

Meer informatie?

Laat je gegevens achter: